© Lodex Hengelsport 2015 - Niets van deze site mag worden gekopieerd, gebruikt of verspreid worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Lodex.
Home Producten Uitgelicht Over Contact

Merken

Lodex is verdeler van de merken Behr, Lineaeffe en al vele jaren importeur van een groot assortiment kwaliteitsproducten onder de vlag van Lodex. Hieronder vindt u een overzicht van deze merken.

Behr Angelsport

In de zomer van 1977 startte Behr in een garage met het maken van dobbers. In het begin voor eigen gebruik, later voor verkoop aan lokale winkels. Eind jaren '70 begon Behr met het verkopen van dobbers in Engeland. Tegelijkertijd startte ook het importeren van leefnetten, schepnetten, paraplu’s en aas voor de verkoop aan lokale dealers. Behr Fishing is opgericht door Manfred Behr. Na zijn succesvolle tijd als wedstrijdvisser wijdde hij zich volledig aan de verdere ontwikkeling van Behr. Na jaren van voortdurende groei en uitbreiding van de productie en verkoop is het bedrijf nu uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende hengelsport groothandels van Europa. Het huidige assortiment bestaat uit meer dan 8000 producten voor alle takken van de hengelsport.
Meer info

Lodex Hengelsport

De basis van het bedrijf werd omstreeks 1955 gelegd door Evert van de Bunt. Het bedrijf startte aan huis, waar alle producten nog met de hand werden vervaardigd. Na een aantal jaren werden de eerste aluminium zitkisten onder de naam Lodex op de markt gebracht. Een enorm succes dat het bedrijf een marktleiderspositie bezorgde. In 1982 startte Jan van de Bunt en Johan Korten het nieuwe Lodex. Het productieproces werd verbeterd en het bedrijf ging zich volledig richten op innovatie in de viswereld. De zitmand met rugleuning zag het licht en werd een doorslaand succes. Waar innovatie altijd voorop heeft gestaan bij het ontwikkelen van producten, is het bedrijf zelf ook niet stil blijven staan. Inmiddels is de eigen productie grotendeels afgebouwd en gestopt. Lodex is zich gaan concentreren op de import van kwaliteitsproducten onder eigen naam en blijft nog steeds verder groeien.
Meer info

Lineaeffe

Lineaeffe is een Italiaans bedrijf en in eigen land al jaren marktleider in het ontwerpen en produceren van hengelsportartikelen. Sinds 1980 is Lineaeffe voortdurend in beweging en uitgegroeid tot een van de belangrijkste Italiaanse hengelsport leveranciers van het land. Met de juiste ervaring zijn zij in staat om kwalitatief hoogwaardige producten te produceren tegen een zeer concurrerende prijs. Hengels, molens, dobbers, nylon en accessoires zijn slechts enkele speerpunten van het welvarende bedrijf. Lineaeffe exporteert haar producten over de hele wereld: zowel in Europa als in Amerika en Afrika. Meer dan 60% van de omzet haalt Lineaeffe uit de export. Een bedrijf waar kwaliteit boven kwantiteit staat.
Meer info
Groot in het kleine ...
Lodex Hengelsport

Middy & 30Plus

Twee populaire Engelse merken die al vele jaren bij Lodex te verkrijgen zijn. Middy richt zich vooral op de witvisser en 30Plus brengt een populair assortiment producten voor de karper- en roofvisser. Lodex levert een beperkt assortiment uit voorraad, maar kan elk product uit beide catalogi leveren.
Meer info

Stickers XXL

Door de enorme vraag naar grote stickers van populaire vissen zijn wij gestart met de verkoop van een assortiment XXL Stickers. Dit zijn extra grote stickers met afbeeldingen van populaire vissoorten zoals de karper en de snoek van ongeveer 40cm. breed. Ze worden geleverd op een groot vel met meerdere exemplaren.
Meer info

Behr Rookoven

Met dit tafelmodel rookoven wordt het nog makkelijker: Grill uw vis of vlees in deze oven, in combinatie met houtsnippers, voor een heerlijke rooksmaak!
Producten