© Lodex Hengelsport 2015 - Niets van deze site mag worden gekopieerd, gebruikt of verspreid worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Lodex.
Home Producten Uitgelicht Over Contact

Uitgelicht

Op deze pagina zullen populaire en/of nieuwe nieuwe producten uit ons assortiment worden weergeven. Regelmatig zullen er ook nieuwe artikelen via Facebook en Twitter worden aangekondigd.

Lineaeffe Hikaru

Hikaru, de nieuwste aanwinst van Lineaeffe. Een zachte lijn met een eerlijke diameter, een zeer hoge trekkracht en een laag geheugen. Verkrijgbaar bij de betere hengelsport winkelier voor een zeer scherpe prijs.    

Keta Dobbers

Keta maakt al jaren schitterende dobbers in vele gangbare modellen. Allemaal voorzien van een glasvezel onderzijde en een goed zichtbare verwisselbare antenne. Ze zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 10 of 50 stuks.      

RVS Wire Feeder Cage

Bij deze RVS voerkorven is het lood aan de binnenzijde ingegoten, zodat de korven tijdens de gooien gemakkelijker op hun plaats kunnen worden gebracht. Verkrijgbaar in Small (20 gram), Medium (25 gram) en Large (30 gram).      

Bait Maker Aasvormers

De vorm van het aas kan van essentieel belang zijn voor een goede vangst. Met deze aasvormers kunt u het forellendeeg eenvoudig de juiste vorm geven zodat het aas op een perfecte manier aan de haak blijft spinnen.      

Drop Shot Fishing

Nog steeds de snelst groeiende tak van visserij: Het Dropshotten. Bij Behr hadden ze al zeer voordelig Drop Shot Lood, maar nu verkopen ze ook Minnow Softbaits in Prisma glitter kleuren. Verkrijgbaar in 5, 8, 10 en 13 cm.
Groot in het kleine ...
Lodex Hengelsport
Uitgelicht