© Lodex Hengelsport 2015 - Niets van deze site mag worden gekopieerd, gebruikt of verspreid worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Lodex.

Luremanator

Een nieuw uniek stukje hybride kunstaas in Nederland. Te gebruiken als gewone plug en als Jerkbait. Volledig aan te passen aan alle omstandigheden en te verkrijgen in vele kleurcombinaties. Zelfs een LED kop behoort tot de mogelijkheden.....
Home Producten Uitgelicht Over Contact
Groot in het kleine ...
Lodex Hengelsport
Is Lodex weer zijn tijd vooruit? Na de ontwikkeling en introductie van onder andere de Zitmand met rugleuning, het Target Board en de Quiverrest denken wij nu weer een uniek product te kunnen introduceren in Nederland: De Luremanator. Een uniek stukje hybride kunstaas dat zowel als plug of als Jerkbait kan worden bevist. De Luremanator is een plug van 34 gram, 10.5 cm. lang en voorzien van 5 uitneembare gewichtjes van 0.5 gram in de kop. Er worden 20 gewichtjes meegeleverd zodat u de plug naar wens kunt verzwaren in de body of kop zodat deze dieper zal lopen. De kunststof lip is verstelbaar in 3 standen en kan worden verwijderd wanneer u de plug wil vissen als een Jerkbait. Er worden 8 lippen meegeleverd, zodat u volop reserve onderdelen heeft. Dit kunstaas is echt uniek en multifunctioneel. Er zijn losse gekleurde, en met LED verlichte koppen leverbaar zodat u het aas naar uw eigen wens kunt samenstellen. Er is zelfs een geheel witte variant die u naar hartenlust kunt verven. De Luremanator is verkrijgbaar in 18 attractieve kleurcombinaties en vanaf heden exclusief bij Lodex leverbaar.